Σχεδιασμός αποτελεσματικής διδασκαλίας και σημαντικής μάθησης

Το να οδηγήσεις, είναι να διδάξεις

Πολλοί επαγγελματίες τείνουν να θεωρούν την εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις ως δύο ξεχωριστές οντότητες. Δεν είναι. Με απλά λόγια, “Οι ηγέτες είναι εκπαιδευτικοί.” Η βιωσιμότητα και η επιτυχία μέσα σε οργανισμούς βασίζονται στους ειδικούς σε ηγετικούς ρόλους που προκαλούν και παρέχουν ανάπτυξη στους αρχάριους. Ο σχηματισμός των σωστών ειδών ομάδων για να μοιραστούν τη σκέψη για πρωτοβουλίες οδηγεί σε καινοτομία. Κανένας ηγέτης δεν έχει όλες τις απαντήσεις και πρέπει να βασίζεται στη νεότερη ηγεσία για να καλύψει τα κενά και να προσφέρει μια σταθερή βάση για μελλοντική επιτυχία.

Στο βιβλίο, Σχεδιασμός αποτελεσματικής διδασκαλίας και σημαντικής μάθησης, οι ηγέτες μαθαίνουν να σχεδιάζουν αποτελέσματα, διαχείριση αλλαγών, σχέδια επικοινωνίας, μέσα προσβασιμότητας, ενσωμάτωση τεχνολογίας και στρατηγικές αξιολόγησης για τη μέτρηση της επιτυχίας των υπαλλήλων, προγραμμάτων και οργανισμών. Δημιουργούν σχέδια για την ανάπτυξη χαρτοφυλακίων εργαζομένων, πρακτικών προβληματισμού και ευκαιριών καθοδήγησης.Εάν αλλάξετε τους όρους φοιτητές, καθηγητές και μαθήματα σε υπαλλήλους / πελάτες, ηγέτες και έργα / τμήματα, οι έννοιες παραμένουν οι ίδιες. Διαβάζοντας το άρθρο, οι ηγέτες είναι δάσκαλοι, δύο επιχειρηματικοί ηγέτες εξηγούν περισσότερα. Το βιβλίο θα μπορούσε πραγματικά να ονομαστεί, Σχεδιάζοντας αποτελεσματική ηγεσία μέσω πρακτικής και σημαντικής απόδοσης.

 

Στο παρελθόν, η εκπαίδευση θεωρήθηκε πολύ θεωρητική από τον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων. Οι σημερινοί μαθητές συνδυάζουν πρακτική άσκηση και συνεργασίες συνδυάζοντας προγράμματα εργασίας και τάξης. Τα αποτελέσματα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με τις πραγματικές εμπειρίες και δεξιότητες στο χώρο εργασίας που οι μαθητές πρέπει να πληρούν εθνικά ή βιομηχανικά πρότυπα.

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Πολλοί ηγέτες έχουν κενά στις ικανότητες τους να διδάσκουν υπαλλήλους που μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες από σημαντική μάθηση. Η κατανόηση της τέχνης και της επιστήμης της διδασκαλίας διαρκεί συνήθως χρόνια καθώς οι ηγέτες μαθαίνουν κυρίως από τις δικές τους εμπειρίες. Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να σας δώσει την κατανόηση και να μάθετε πώς να σχεδιάζετε αποτελεσματικά τη μάθηση και τις επιχειρηματικές εμπειρίες και να το συνδυάζετε με την κουλτούρα του οργανισμού. Το βιβλίο έχει σχεδιαστεί για να διαβαστεί από αρχή μέχρι τέλος  ή να ξεκινήσει με αυτό που χρειάζεστε αμέσως ως μια λύση ακριβώς για να βοηθήσετε την εργασία του υπαλλήλου σας. Κάθε κεφάλαιο γράφεται σαν μια ενότητα μαθημάτων με αποτελέσματα, σημεία συλλογισμού, ιστορίες και εμπειρίες καθηγητών, λαμπρές ιδέες – πρακτικές που ήταν επιτυχημένες και ένα σχέδιο δράσης που σας βοηθά να εφαρμόσετε αυτό το περιεχόμενο στην πρακτική σας.

 

Οι ηγέτες των επιχειρήσεων που έχουν διαβάσει το βιβλίο κατάλαβαν αμέσως τη σημασία της ηγεσίας και της συνεργασίας με τους υπαλλήλους. Πρότειναν ότι το βιβλίο θα μπορούσε να έχει τον τίτλο: Σχεδιασμός αποτελεσματικής ηγεσίας μέσω σημαντικής μάθησης, πρακτικής και απόδοσης.

Manuel Castellanos Raboso

Engineering Manager

«Πιστεύω ότι το να χτίζεις τον εαυτό σου ως εκπαιδευτικό ξεπερνά τα ακαδημαϊκά περιβάλλοντα. Κατά την ανάγνωση του Σχεδιασμού Αποτελεσματικής Διδασκαλίας και Σημαντικής Μάθησης θα μπορούσα να εντοπίσω αμέτρητες εφαρμόσιμες συνδέσεις με την ηγετική μου εργασία ως διευθυντής μηχανικής για μια δημιουργική εταιρεία λογισμικού. Αυτό το βιβλίο έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή στην εξέλιξη της μάθησης: Έχουμε πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες από ποτέ και η τεχνολογία εξελίσσεται γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε πιο στρατηγικοί για το τι μαθαίνουμε και για το πώς μπορεί να μεταφερθεί στην επόμενη εργασία / εργασία / βιομηχανία. Αυτό το βιβλίο είναι μια πρόσκληση για να σκεφτούμε τις μεθόδους μας ως εκπαιδευτικούς, καθώς και έναν πρακτικό οδηγό όχι μόνο για τα μέλη της σχολής αλλά και για τους ηγέτες της βιομηχανίας για το πώς να προετοιμάσετε με επιτυχία τα άτομα για ένα μέλλον όπου οι συνεισφορές τους ανταμείβοντας και επηρεάζουν ».

Τα θέματα περιλαμβάνουν:

Παραγγελια του βιβλιου και κριτικες

Σχεδιασμός αποτελεσματικής διδασκαλίας και σημαντικής μάθησης – Zala Fashant

Αρκετές σχολές, συγγραφείς και ηγέτες των κέντρων διδασκαλίας και μάθησης έχουν μοιραστεί τις σκέψεις τους για το βιβλίο.

.«Θέλετε να αξιοποιήσετε τις ικανότητες σας ως δάσκαλος από το« Καλό »στο« Τέλειο »; Αυτό το βιβλίο μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό. Επικεντρώνεται στο σωστό εύρος θεμάτων και διαθέτει ένα ισχυρό μείγμα ιστοριών, παραδείγματα καλής σχεδίασης μαθημάτων και ουσιαστική καθοδήγηση. “

Dee Fink, former Founding Director – Instructional Development Program, University of Oklahoma

Επικοινωνήστε σήμερα.

Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας για τις ανάγκες του οργανισμού σας.

Select your currency