Συνεργασίες

Οι περισσότεροι οργανισμοί συνειδητοποιούν τη σημασία της ομαδικής εργασίας σε μικρο-επίπεδο. Οι ομάδες δεν ενώνονται και λειτουργούν καλά. Απαιτούν αποτελέσματα, σκοπό, σχεδιασμό διαδικασίας, ανάθεση ρόλων, ρύθμιση και αξιολόγηση σημείων αναφοράς και κατάλληλη υποστήριξη για κατεύθυνση.

 Η ανάπτυξη συνεργατικών συνεργασιών είναι το μεγάλο επίπεδο ομαδικής εργασίας. 

Η ομαδική εργασία σε αυτό το επίπεδο συνήθως θα έχει πολλά περισσότερα κινούμενα κομμάτια και υψηλότερα πονταρίσματα. Ο προγραμματισμός της συνεργασίας ξεκινά με τη δημιουργία των επιθυμητών αποτελεσμάτων και στη συνέχεια σχεδιάστηκε προς τα πίσω για να αναλύσει τι μπορεί να φέρει κάθε οργανισμός στη συνεργασία, εντοπίζοντας κοινό έδαφος και αναλύοντας τα κενά που πρέπει να αντιμετωπιστούν για βιώσιμη επιτυχία, καθώς και όλες τις διαδικασίες στη συγκρότηση μικρό ομάδων.

 

Η Innovation Synergy διαβουλεύεται με τον οργανισμό σας σχετικά με τους τύπους συνεργασιών που θα ωφελήσουν τη δουλειά σας και παρέχει εκπαίδευση στους ηγέτες για την καλύτερη απόδοση εντός του συνεργατικού περιβάλλοντος και της συνεχιζόμενης σχέσης που οι συνεργάτες μπορούν να παρέχουν ο ένας στον άλλο.

Επικοινωνήστε σήμερα.

Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας για τις ανάγκες του οργανισμού σας.

Select your currency