Ευκαιρίες εκμάθησης επιχειρήσεων

Επαγγελματική Ανάπτυξη και Εκπαιδευτική Μάθηση

Οι ηγέτες πρέπει να ενημερώνουν συνεχώς τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να καθοδηγούν τους υπαλλήλους τους. Χρησιμοποιώντας την έγκαιρη εκμάθηση άτομα και ομάδες μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους όταν χρειάζονται για να επιτύχουν τους στόχους των οργανωτικών πρωτοβουλιών. Τι θα συμβεί αν δεν έχετε τα είδη των ηγετών που χρειάζεστε; Αναπτύξτε τα! Χρησιμοποιώντας το εκτελεστικό πρόγραμμα μάθησης της Innovation Synergy, μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία εργαστηρίων και διαδικτυακών σεμιναρίων για να βοηθήσετε τους υπαλλήλους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις. Η IS είναι επίσης σε θέση να συνεργαστεί μαζί σας για τη δημιουργία εκπαιδευτικών ενοτήτων που προσαρμόζονται στα αποτελέσματα της επιχείρησης σας.

Τύποι μαθησιακών ευκαιριών

Αυτές οι συνεδρίες ομαδικής μάθησης παρέχονται μέσω διαδικτυακής διάσκεψης με έναν διευκολυντή και συμμετέχοντες. Τα θέματα παρατίθενται παρακάτω. Το μήκος είναι συνήθως 1-2 ώρες. Θα ενθαρρυνθεί η συζήτηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Απονέμεται πιστοποιητικό ολοκλήρωσης για επιτυχημένη συμμετοχή στη συνεδρία για προσθήκη σε επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο. Το κόστος καθορίζεται από τον αριθμό των μελών σε μια ομάδα.

Αυτές οι ομαδικές μαθησιακές συνεδρίες παρέχονται μέσω διαδικτυακής διάσκεψης με έναν διαμεσολαβητή και συμμετέχοντες. Τα θέματα παρατίθενται παρακάτω. Το μήκος είναι συνήθως 1-2 ώρες. Θα ενθαρρυνθεί η συζήτηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Αυτά ξεκινούν με μια συνεδρία διαδικτυακής διάσκεψης και θα περιλαμβάνουν μερικούς επιπλέον πόρους και υλικό προβληματισμού αυτοαξιολόγησης. Τα σχόλια παρέχονται στους συμμετέχοντες για τις υποβαλλόμενες εργασίες. Απονέμεται πιστοποιητικό ολοκλήρωσης για επιτυχημένη συμμετοχή στη συνεδρία για προσθήκη σε επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο. Το κόστος καθορίζεται από τον αριθμό των μελών σε μια ομάδα.

Μίνι μαθήματα για ομάδες

Σχεδιασμένο για οδηγίες μικρών ομάδων στα ίδια θέματα που παρατίθενται παρακάτω. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν πρόσθετους πόρους και υλικό. Τα σχόλια παρέχονται στους συμμετέχοντες για τις υποβαλλόμενες εργασίες. Είναι επίσης πολύτιμα για να ξεκινήσουν οι ομάδες εφαρμόζοντας το περιεχόμενο των μαθημάτων σε ένα επιχειρηματικό έργο. Απονέμεται πιστοποιητικό ολοκλήρωσης για επιτυχημένη συμμετοχή στη συνεδρία για προσθήκη στο επαγγελματικό τους χαρτοφυλάκιο. Το κόστος καθορίζεται από τον αριθμό των μελών σε μια ομάδα.

Δημιουργήστε τα δικά σας ατομικά μαθήματα

Αυτά τα μεμονωμένα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για έναν μαθητή που έχει επιλέξει 1-5 θέματα που αναφέρονται παρακάτω. Κάθε θεματική ενότητα του μαθήματος θα περιλαμβάνει περιεχόμενο ενότητας, ορισμένα υλικά και πόρους και μια ανακλαστική αυτοαξιολόγηση. Η διάρκεια κάθε ενότητας μπορεί να ολοκληρωθεί σε μία εβδομάδα. Απονέμεται πιστοποιητικό ολοκλήρωσης για επιτυχημένη συμμετοχή στη συνεδρία για προσθήκη στο επαγγελματικό τους χαρτοφυλάκιο. Το κόστος καθορίζεται από τον αριθμό των ενοτήτων που λαμβάνει το άτομο.

Εργαστήρια και Διαβούλευση με τον Οργανισμό

Οι ακόλουθες παρουσιάσεις εργαστηρίων και συνεδρίες διαβούλευσης έχουν σχεδιαστεί με βάση τις εκτιμήσεις των προηγούμενων συμμετεχόντων ως σημαντικές στη δουλειά τους. Κατά τον προγραμματισμό για την εκπαίδευση σας, σας προσκαλούμε να μοιραστείτε αυτό που θα ήθελε να τονίσει ο οργανισμός σας βάσει των πρωτοβουλιών της εταιρείας. Προσαρμοσμένες εκπαιδευτικές ενότητες είναι επίσης διαθέσιμες χρησιμοποιώντας αυτές που αναφέρονται παρακάτω ή για να σχεδιάσουν ένα πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει σε θεσμικές πρωτοβουλίες που δεν αναφέρονται παρακάτω.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

BW1. Αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της εταιρείας σας: Σχεδιασμός του εικονικού γραφείου

Στο παρελθόν, πολλοί οργανισμοί είχαν εργαζόμενους από το σπίτι ως επιλογή. Η πανδημία ανάγκασε αυτήν την αλλαγή για την ασφάλεια των εργαζομένων. Αυτή η παρουσίαση εξετάζει τι λειτουργεί αποτελεσματικά και τα πλεονεκτήματα και τις ανάγκες για τη δημιουργία θετικών εργασιακών περιβαλλόντων που έχουν αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων. Το εργαστήριο εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο οι διαδικασίες γραφείου έχουν μετατραπεί για να αυξήσουν την παραγωγικότητα, να ανταποκριθούν στα αποτελέσματα και να προσφέρουν νέες ευκαιρίες για την εξισορρόπηση της εργασίας και του προσωπικού χρόνου και τι έχει χαθεί στο χώρο εργασίας λόγω της έλλειψης επαφής πρόσωπο με πρόσωπο.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΛΛΑΓΩΝ

BW2. Σχεδιασμός αλλαγής για επιτυχία: Η επιστήμη και η τέχνη της διαχείρισης αλλαγών

Η πραγματοποίηση αλλαγών σε έναν οργανισμό είναι πιο περίπλοκη από ό, τι φαντάζουν οι περισσότεροι ηγέτες. Ο σχεδιασμός αλλαγής χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο σχεδιασμού προς τα πίσω και η απόκτηση του buy-in από τους υπαλλήλους κάνει τον παράγοντα επιτυχίας να αυξάνεται δραματικά. Αυτή η εκπαίδευση θα εξετάσει πώς αντιδρούν οι εργαζόμενοι στην αλλαγή. Μέχρι το τέλος του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν περάσει από το μοντέλο σχεδιασμού προς τα πίσω χρησιμοποιώντας ένα δείγμα αλλαγής που θα ήθελαν να εφαρμόσουν.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ

Οι BW3 και BW4 κάνουν μια εξαιρετική συνδυασμένη εκπαίδευση με μια βαθύτερη κατάδυση στο σχεδιασμό ομάδων.

BW3. Όλοι για έναν και ένας για όλους, Δημιουργία περιεκτικών ομάδων

Θα μπορούσατε να φανταστείτε να πηγαίνετε σε μπουφέ όπου μέρα με τη μέρα υπάρχουν μόνο μία ή δύο σπεσιαλιτέ; Υπάρχει πραγματικά ένα φαγητό, που αν έπρεπε να φάτε για το υπόλοιπο της ζωής σας, θα τρώγατε για 21 γεύματα την εβδομάδα; Η ποικιλομορφία είναι το κλειδί για βιώσιμη συνεχή βελτίωση, προσφέροντας μεγαλύτερη ποικιλία ευκαιριών για υπαλλήλους και πελάτες. Αυτή η εκπαίδευση διερευνά τρόπους με τους οποίους οι συμμετέχοντες μπορούν να βελτιώσουν έναν οργανισμό δημιουργώντας ένα πιο περιεκτικό εργασιακό περιβάλλον και εργατικό δυναμικό και ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων στους πελάτες. Ανακαλύψτε πώς μπορεί να αναπτυχθεί ο οργανισμός σας αναπτύσσοντας μια μεγαλύτερη ένταξη.

BW4. Ανάπτυξη της ομάδας στην οποία όλοι θέλουν να παίξουν

Υπάρχει μια συνέργεια που έχουν οι επιτυχημένες ομάδες που τις κάνουν ζηλευτές από τους άλλους. Είναι σύμπτωση, τύχη ή μαγεία που την κάνει να συμβεί; Φυσικά και όχι; είναι σχεδιασμός. Η ανάπτυξη ομάδων μπορεί να είναι πολύπλοκη δουλειά και, όπως κάθε καλή σχέση, απαιτείται η προθυμία των μελών να την πραγματοποιήσουν. Αυτή η εκπαίδευση εξετάζει τα στοιχεία των επιτυχημένων ομάδων και τι εντάσσεται στο σχεδιασμό τους – τι πρέπει να αναλύσουν οι ηγέτες για το εύρος εργασίας και το είδος των μελών που χρειάζεται η ομάδα. Οι συμμετέχοντες συζητούν ποιες ευθύνες πρέπει να επιδείξουν τα μέλη για να κάνουν την ομάδα να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ

BW5. Ευθυγράμμιση αποτελεσμάτων αποστολής / έργου, αξιολογήσεων και ροής εργασίας

Αυτό το εργαστήριο ενσωματώνει πρωτοβουλίες για την ευθυγράμμιση των αποτελεσμάτων, των αξιολογήσεων και της ροής εργασίας. Οι συμμετέχοντες θα εξετάσουν αυτήν την ευθυγράμμιση για να είναι σίγουροι ότι οι πρωτοβουλίες θα είναι επιτυχημένες και θα πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα. Θα αποκτήσουν επίσης εμπειρία για το πώς να γράφουν μετρήσιμα αποτελέσματα εργασίας. Ως σχεδιαστές έργων, οι εργαζόμενοι δημιουργούν μια αποτελεσματική ροή εργασίας και οι αξιολογήσεις μετρούν κατάλληλα τα αποτελέσματα με πολλαπλά μέσα. Αυτό το εργαστήριο θα συζητήσει τις βέλτιστες πρακτικές του ολοκληρωμένου σχεδιασμού εργασίας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

BW6. Δημιουργία ενός μαθησιακού πλαισίου: Ανάπτυξη μαθησιακών δραστηριοτήτων και τεχνικών

Οι συμμετέχοντες θα εξετάσουν μοντέλα μάθησης που βασίζονται στην έρευνα και την τρέχουσα σκέψη σχετικά με τις μαθησιακές διαδικασίες καθώς σχετίζονται με τη διδασκαλία και τη μάθηση σε διάφορες μορφές. Η κατανόηση των μαθησιακών χαρακτηριστικών των εργαζομένων είναι το κλειδί για την παροχή του θεμελίου καθώς ενισχύει την έννοια της μάθησης πώς να μάθουν. Σε μια προσέγγιση θεωρητικής πρακτικής, αυτή η παρουσίαση παρέχει τις περιγραφές των τρόπων μάθησης των υπαλλήλων. Στρατηγικές για την προώθηση της σημαντικής μάθησης και της εφαρμογής, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να διατηρούν πληροφορίες από τις οποίες αξιολογούνται για τη βελτίωση της απόδοσης. Παρουσιάζονται περιγραφές για τον σχεδιασμό προσωπικών και διαδικτυακών μαθησιακών διαφορών.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

BW7. Συναντήσεις που λειτουργούν!

Το κλειδί για αποτελεσματικές συναντήσεις είναι να προσδιορίσουμε γιατί είναι σημαντικές για τους συμμετέχοντες. Η αποτυχία των συσκέψεων είναι ότι είναι στο ημερολόγιο και προγραμματίζονται τακτικά να πραγματοποιούνται παρά το εάν υπάρχουν λόγοι για να συναντηθούν ή όχι. Αυτή η παρουσίαση συζητά την εύρεση των σκοπών της συζήτησης θεμάτων, τη δημιουργία μιας ατζέντας που κοινοποιεί τον σκοπό κάθε αντικειμένου, και την ανάπτυξη ενός σχεδίου δράσης για τον προσδιορισμό των ηγετών που θα εκτελούν τα καθήκοντα σε ένα χρονοδιάγραμμα και θα αναφέρουν την πρόοδο ή τα αποτελέσματα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΚΕΨΗΣ

BW8. Δημιουργία κοινότητας καινοτόμου σκέψης

Επικοινωνήστε σήμερα.

Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας για τις ανάγκες του οργανισμού σας.

Select your currency