IMAGINE… INSPIRE… INNOVATE

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένα βιβλίο πρέπει να διαβαστεί για καθηγητές, ηγέτες και εκπαιδευτικούς σχεδιαστές. Ο σχεδιασμός αποτελεσματικής διδασκαλίας και σημαντικής μάθησης θα παρέχει τρόπους σχεδιασμού μαθημάτων και δομών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ONLINE INSTITUTE ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΟΛΗ, ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ – ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Οι συντονιστές συνεργάζονται με μια τρίτη ομάδα καθηγητών από το Ridgewater College στη Μινεσότα για να επανασχεδιάσουν μαθήματα για διπλή παράδοση στο Ινστιτούτο Σχεδιασμού Μαθημάτων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

Περιγραφή Webinar Εγγραφείτε στους συγγραφείς, Zala Fashant, Linda Russell και Karen LaPlant για αυτήν την κατατοπιστική, μελλοντική ματιά στον Κύκλο του Σχεδιασμού Μαθημάτων ως διαδικασία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Innovation Synergy (IS) είναι μια συνεργασία συναδέλφων από εκπαιδευτικούς και επιχειρηματικούς οργανισμούς που βρίσκονται στην Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες

Στην Ελλάδα, η IS αποτελείται από ηγέτες επιχειρήσεων που έχουν δημιουργήσει επιτυχημένες εταιρείες. Ο καθένας έχει μια μοναδική προοπτική όπως έχει εργαστεί τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στην εκπαίδευση και μπορεί να γεφυρώσει την κατανόηση του πώς το ένα χρειάζεται το άλλο.Οι επιχειρήσεις χρειάζονται καινοτόμο εκπαίδευση για να κάνουν την αλλαγή απαραίτητη για τη διατήρηση ενός ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στην αγορά.

 

ΜΑθηση & ανΑπτυξη

Μπορεί να είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με τον όρο δια βίου μάθηση. Στο παρελθόν, υπήρχε διαχωρισμός μεταξύ της μάθησης στο σχολείο και της εργασίας στο χώρο εργασίας. Υπήρχε σχεδόν ένας τοίχος μεταξύ των δύο. Μερικές επιχειρήσεις πίστευαν ότι όλη η θεωρητική πρακτική πραγματοποιήθηκε σε μια τάξη και η πραγματικά μάθηση πραγματοποιήθηκε στη δουλειά.

Πολλοί επαγγελματίες τείνουν να θεωρούν την εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις ως δύο ξεχωριστές οντότητες. 

Η σχολή και η διοίκηση πρέπει να ενημερώνουν συνεχώς τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να καθοδηγούν το έργο τους. 

Οι ηγέτες πρέπει να ενημερώνουν συνεχώς τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να καθοδηγούν τους υπαλλήλους τους.

Φανταστείτε ... Εμπνεύστε ... Καινοτομήστε

Σχεδιάστε τον οργανισμό σας για να είναι ένας προορισμός. όπου οι εργαζόμενοι ανταγωνίζονται για να προσληφθούν και να αναπτύξουν μια καριέρα ως η πιο λαμπρή και καλύτερη.

  • Προσελκύστε τους υπαλλήλους σας, αναπτύξτε τις δεξιότητές τους, αυξήστε τις ευκαιρίες σας, προσλάβετε και διατηρήστε το καλύτερο εργατικό δυναμικό με τη βοήθεια των υπηρεσιών Innovation Synergy.
    Υποστηρίξτε τους ηγέτες σας για να μεγιστοποιήσετε τις προσπάθειές τους για την επίτευξη των οργανωτικών αποτελεσμάτων.
    Προωθήστε τις σταδιοδρομίες και αυξήστε την οργανωτική ισχύ στην αγορά.
    Ορίστε το στόχο να κάνετε την επιχείρησή σας το καλύτερο μέρος για να εργαστείτε και να αναγνωριστείτε για την καινοτομία και τα επιτεύγματα των εργαζομένων.

Κρατήστε επαφή μαζί μας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ

Εγγραφή Newsletter

Ανάλυση επιχειρήσεων

Η ανάλυση και αξιολόγηση των τρεχουσών πρακτικών και διαδικασιών ροής εργασίας σας είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη μελλοντικών στόχων.

Καινοτόμος σχεδιασμός

Ο καινοτόμος σχεδιασμός είναι τέχνη και επιστήμη. Οι οργανισμοί που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο περιβάλλον θα πρέπει να προσελκύσουν υπαλλήλους και ομάδες.

Συνεργασίες

Οι περισσότεροι οργανισμοί συνειδητοποιούν τη σημασία της ομαδικής εργασίας σε μικρο-επίπεδο. Οι ομάδες δεν ενώνονται και λειτουργούν καλά. Απαιτούν αποτελέσματα, σκοπό, σχεδιασμό διαδικασίας, ανάθεση ρόλων, ρύθμιση και αξιολόγηση σημείων αναφοράς και κατάλληλη υποστήριξη για κατεύθυνση.

Συνεργασίες

Οι περισσότεροι οργανισμοί συνειδητοποιούν τη σημασία της ομαδικής εργασίας σε μικρο-επίπεδο. Οι ομάδες δεν ενώνονται και λειτουργούν καλά. Απαιτούν αποτελέσματα, σκοπό, σχεδιασμό διαδικασίας, ανάθεση ρόλων, ρύθμιση και αξιολόγηση σημείων αναφοράς και κατάλληλη υποστήριξη για κατεύθυνση.

ΕΡΓΑ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Παρακολουθήσαμε και παρουσιάστηκαμε σε 50+ περιφερειακά και διεθνή συνέδρια σε θέματα που περιλαμβάνουν: Οργανωτική Αριστεία, Ηγεσία, Διαδικτυακή Μάθηση και Παράδοση Περιεχομένου, Σχεδιασμός Μαθημάτων, Μονοπάτια και Συνεργασίες, Επιτυχία Φοιτητών και Ενσωμάτωση Τεχνολογίας, Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά.

Επικοινωνήστε σήμερα.

Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας για τις ανάγκες του οργανισμού σας.